Insesti seksitarinat nuolla pillua

insesti seksitarinat nuolla pillua

Äiti voihki ja kehui kuinka hyvältä kulli tuntui. Tuokin taisi vain kiihottaa minua lisä. Olivat vielä yllättävän kiinteät ja sopivan kokoiset vaikka elämä okivat nähneet. Tilanteesta tuli aiemmat lapsuusmuistot mieleen. Jatkoin käden liu'uttamista peppuvakoa pitkin alaselkän asti. Äiti veti housujani alemmas ja pikku veitikka pomppasi esiin.

Insesti seksitarinat nuolla pillua - Nuolla pillua

Lähdin hammaspesulle vessaan mutta kännyin vielä katsomaan olohuoneeseen ja näin kun äiti taas kumartui laittamaan sätimen pois. Äitini hengitys oli muuttunut hieman raskaammaksi ja äntelyäkin oli useammin. Mä ajattelin et sulla ois ollu muut jutut mielessä ni oisit pistäny vähä vauhtia. Äiti ohjasi suihkun suuhunsa. Hän käntyi kontilleen viereeni, suu edelleen pippeliä imien ja nuollen. Huomasin ison märän läiskän beigen värisissä Sloggeissa. Siinä olin sitten pissinyt ja äiti piti pikku pilistäni kiinni ja ohjasi suihkun niin, ettei vaatteille roiskunut. Ja ei mennyt kauaa kun äiti sai toisen vielä voimakkaamman orgasmin änestä pätellen. Olimme sopineet äitini kanssa että tulen vkonlopuksi käymän hänen ja miehensä luona. Ennen kuin hän ehti tajuta sitä, olin tunkenut kullini hänen suuhunsa ja tarttunut tukkaan.

Pillua nuorta nuolla: Insesti seksitarinat nuolla pillua

Kuulin jo äitini äntelystä että hän oli hieman kiihottunut. Sitten hän sanoi: -Ota kulta tuolta laatikosta se dildo ja liukkari. Samalla mietimme pitäisikö käydä saunassa vai vasta huomenna kun Tomikin olisi paikalla. Se nuoli taitavammin kuin yksikän mies. Karvainen pillu oli avoinna ja pöheiköstä avautuivat helakan punaiset häpyhuulet. Saunassa emme hirveästi jutelleet mutta vähäsen kuitenkin. Kohta istuinkin jo haarat levällän pillua hieroen. Hän on aika pervo välillä, tiedän sen kokemuksesta. Sen etukäpälät roikkuivat olkapäitteni edessä ja sen pä oli minun päni vieressä. Öisin olin välillä kuullut, kun äiti voihki alakerrassa makuuhuoneeni alapuolella ja tiesin, että iskä ja äiskä nussivat. En ois muuten uskonu, että nä pissajutut on näin suomalaista seksiseuraa porno juttuja ihania. Se liikkui aivan hiljaa ja saatoin kuulla selvästi sen vinkumisen. Mutta tuu kulta ihan hetkeksi vielä mun pälle kun sun ihana kulli tuntuu niin hyvältä. Eipä aikaakaan, kun huokailin taas orgasmin viilettäessä kehollani. Äiti katsoi ja sanoi: -Ai okei mä jo pelästyin että sä väsähdit. No joskus pienempänä tietysti saunassa tuijotin äitini rintoja ja muutaman kerran saunassa katselin pimppivakoa mutta ei muuta. Ei olleet koulukaverini varmaan nähneet, saati koskeneet pilluun koskaan. Äiti irroitti otteensa pippelistäni ja nojautui taaksepäin istumaan lattialle. Koiran raiskaama, olin tuolloin 16-vuotias tyttönen, kun ystäväni kertoi minulle antaneen koiransa nuolla pilluaan ja sen tuntuneen erityisen hyvältä. Ja en voinut olla huomaamatta kuinka hieman märkä pillu vilahti pyyhkeen alta silmieni edessä. Tömistelin rappuset alas ja huikkasin äidille että oli tulossa. Se oli sun eka orgasmi. Roki nuuhki pilluani ja kännyin selälleni ja levitin kutsuvasti jalkani. Huokailin ja inisin kiihkossani enkä lainkaan huomannut koiran tuloa. Tuu vaan tänne sänkyyn, äiti pyysi ja minähän menin. No äiti otti sätimen ja istahti nojatuolille. Taas tuntui pippelissä puutumisen tunne ja lantioni nousi. Olin vielä ihan pä pyörällä mitä oli tapahtunut, kun äiti nosti toisen jalkansa päni yli ja työnsi karvaisen ja limaisen vittunsa naamalleni. Hän asuu poikakaverini naapurissa. En ennen ollut ikinä ajatellut äitiä seksuaalisesti tai katsellut sillä silmällä häntä. insesti seksitarinat nuolla pillua

1 ajatellut “Insesti seksitarinat nuolla pillua”

Jätä Vastaus