Hieronta itäkeskus tantra helsinki

hieronta itäkeskus tantra helsinki

, koska tapaaminen on yhtä uniikki minulle kuin sinulle. Sen voi auttaa sinua vapautumaan tunnelukoista, kuten syyllisyydestä ja häpeästä tai vanhoista käytösmalleista, jotka eivät palvele sinua enä. Paras kosketuksen laji on Rakkauden kosketus. Hoito voi auttaa sinua tuntemaan paremmin, mitä todella merkitsee olla nainen. Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistän valmennusta, tantra hieronta ja shamanistista hoitamista. Tarkoitukseni on auttaa sinua tuntemaan tervettä itsekunnioitusta ja rakkautta itseäsi kohtaan. Hoito voi sisältä myös yoni-hierontaa. Olet orgastinen, hurmiollinen valo-olento   olet todellinen elävä Jumalatar! Anna kohdun ilon virrata. Aistillinen koko kehon tantra hieronta, joka parantaa suhdettasi omaan seksuaalisuuteesi ja avaa tien naiselliseen voimaasi.

Videos

Welcome to Lotus Massage: Hieronta itäkeskus tantra helsinki

Matkustamme yhdessä tuhansien tuntemuksien maahan, ja jaamme hetken jossa jokainen liike on täynnä aistillisuutta. Pästä Shaktin voima vapaaksi, oma naisellinen voimasi, raaka ikiaikainen  voimasi, joka virtaa sielusi syvyyksistä ja Äiti Maasta. Anna nesteidesi ja energiasi virrata ja nauti siitä, mitä elämä sinulle tarjoaa. Koet kauniita nautinnon ja rauhan tunteita! We touch heaven when we lay our hands. Tämä auttaa poistamaan stressihormoneja, sinun vartalosi saavuttaa harmonian ja tasapainon. Syleile varjojasi ja tarkastele niitä rakkaudella. Hieronnan aikana mielesi vapautuu ja koet samalla unenomaista rentoutumista. T here is but one temple in the Universe, and that is the human body. Sisin on herkkä, elämä sykkivä, voimakkaampi kuin mikän muu. By the use of awakened energies the massage makes possible to open totally towards relaxation and happiness and to expand and refine our state of consciousness. Yoni-hieronta: naisellisuuden temppeli kaikkein pyhin. Herätä aistillisuutesi ja alkukantainen voimasi. Anna rakkauden ohjata elämäsi. Ovet sisimpän avautuvat, kun aika on kypsä ja kunnioitus hieronta itäkeskus tantra helsinki on läsnä. All the senses are pampered during this wonderful experience. Salli itsesi olla samanaikaisesti sekä pehmeä, avoin ja vastaanottavainen että voimallinen ja vahva. The massage is done in an exquisite beautiful ambiance where everyone can feel comfortable and safe. hieronta itäkeskus tantra helsinki

1 ajatellut “Hieronta itäkeskus tantra helsinki”

  1. Taiteellisen ja uniikin naisen sekä muinaisten Tantra-perinteiden yhdistelmä on paras mahdollisuus kokea taiteellinen kosketus.

Jätä Vastaus