Seksi kertomukset erottinen hieronta

seksi kertomukset erottinen hieronta

ja ihanasti ruskettunut. Hän huomasi sen ja otti kädestäni kiinni. Nyt kuitenkin tällä kertaa voisin paljastaa teille totuuden tästä tuus mielestäni on, että lähes aina kun hieron miesasiakasta, on ilmassa pientä jännitettä. Uskon, ja tiedän, että eroottiselle hieronnalle ei kuitenkaan laiteta pahitteeksi, ja jos hieronta on nautinnollinen, ei siitä kerrota kaikille. Käteni liukuivat hänen vartalollaan vaivattomasti rintakehältä alas. Syitä jännitteen syntymiseen ja eroottiseen lataukseen on monenlaisia. Hän johdatti käteni suoraan hänen elimensä pälle.

Seksi kertomukset erottinen hieronta - Eroottinen hieronta

Enkä tietenkän ajattele seksiä ennen töitä sen enempä kuin muissakaan ammateissa ajatellaan. Kun hieronta oli ohi, mies pukeutui ja tuli seisomaan eteeni. Annoin käsieni vaeltaa hänen takapuolellaan ja reisillän ja avasin erityisesti reisien sisäosia. Mielestäni tämä on luonnollista. Se oli kova ja pystyssä. Hän tuijotti minua suoraan silmiin ja kiitti minua hyvästä hieronnasta. Siksi hierojan tuleekin osata tulkita hierottavaa hyvin tarkasti ja tietä, kuinka pitkälle voi mennä. Osuin uudelleen "vahingossa" uudelleen pyyheeseen. Minulta kysytän usein, onko hieronnassa seksiajatuksia mukana. Sen jälkeen siirryin yhä ylöspäin ja aloin hieromaan takareisiä ja siitä siirryin pyöreisiin ja kiinteisiin pakaralihaksiin.

Seksi kertomukset erottinen hieronta - Nuru Hieronta Eroottiset

Olen siitä aika innoissani. Tunsin pientä jännitystä välillämme heti alusta asti. Kun hierojan työtä on tehnyt pitkän aikaa, oppii ihmisen reaktiot tuntemaan todella tarkastikin. Hän käy hieronnassani kerran kahdessa viikossa ja kerta kerralta hieronta meni intiimimpän suuntaan, hän ehkä vähän ohjasikin sitä siihen. Jos haluaa olla arvostettu ja kunnioitettu ammatissaan, täytyy tilanne pitä täysin ammattimaisena hierontana. Hieroin hänen niskaansa ja hartioita, siirryiin lapaluiden tienoille ja siitä lähdin hieromaan selkälihaksia siirtymällä pikkuhiljaa alapäin. Olen nuori nainen ja hieronta-alan ammattilainen. Hierojat vastaavat tähän aina saman kaavan mukaan, kuten esimerkiksi hierominen on työtä." Näin kaikki vastaavat. Tässä kohtaa mies jo huohotti. Mies murahti vähäsen hyväntahtoisesti. Joskus on sellainen olo, joskus. Tietenkän kaikkien miesasiakkaiden kanssa tällaista jännitettä ei välttämättä synny. Silitin sitä hetken, mutta siirryin sitten uudelleen hieromaan reisiä. Halutessaan on fantastista kokea eroottinen hieronta, joka rentouttaa täydellisesti miehen kuin miehen. Alussa hän oli häveliäs ja piti pyyhkeen pällän hieronnan ajan. Pyyhe ei enä peittänyt intiimialueita. Onko listoillani tilattava eroottinen hieronta? Alaselän kohdalla mies voihkaisi, naamioiden sen muka jumittuneiden lihasten aiheuttaneeksi huokaisuksi. Pieni viehätys muuttuu hyvin usein kiihottumiseksi, varsinkin jos on kyse kokovartalohieronnasta. Mies yritti uudelleen johdattaa kättäni kohouman pälle, mutta käskin hänen käntyä vatsalleen ja aloinkin hieromaan hänen alaselkänsä. Vastaanotolleni tulee usein miehiä joilla on muita motiiveja hieronnalle kuin lihasten rentoutus. Seksuaalista energiaa välillämme olisi voinut leikata veitsellä, niin paksua se oli. Sitten hän varasi uuden ajan viikon pähän. Aloitin hieromisen ylävartalosta miehen maatessa hierontapöydälläni selällän. Jännittävä nähdä minne hieronta johtaa. Tällaisessa hieronnassa on pakko käydä lähellä intiimialueita ja esimerkiksi pakaroiden ja lonkan alueen hieronta on aika eroottista. Hierojan tulee tietysti aina pitä mielessä oma ammatillinen maineensa. Hetken hierottuani osuin vahingossa sexwork finland halvin numerotiedustelu pyyhkeen peittämän elimeen. Hän ohjasi kättäni silittämän pyyhkeen kohoumaa. Ei lujaa, hyvin hellästi. Tämä asiakasryhmä tulee vastaanotolleni eroottinen hieronta ajatuksissaan. Hän selvästi harrasti liikuntaa sännöllisesti ja piti muutenkin huolen itsestän. Sitten pyyhe jotenkin luiskahti alas. Eräs näistä miehistä on erittäin komea ja raamikas mies. Siksi uskallan väittä, että tämä jännite on aina lähtöisin miesasiakkaastani, enkä minä kuvittele omiani heti kun komea asiakas sattuu kohdalle. seksi kertomukset erottinen hieronta

1 ajatellut “Seksi kertomukset erottinen hieronta”

Jätä Vastaus